Naima S. Jensen

mandag, 15. august
  Forsiden  Skriv til mig  venstre.dk  
Hvem er Naima ?

Naima i Solrød kommunalbestyrelse

Naima i Roskilde Amtsråd

Naima´s favoritlink


Hvem er Naima ?
- lidt om mig selv

Jeg hedder Naima Simring Jensen, født i 1949.

Jeg bor i Havdrup som er en del af Solrød Kommune.

Jeg er gift og har en datter som ikke bor hjemme mere.

Jeg har været politisk aktiv siden jeg var ung, men i 1978 blev jeg medlem af Venstre idet min daværende chef var en meget aktiv dame, Birthe Rønn Hornbech, hun havde ikke noget imod at vi ikke var enige, jeg skulle bare argumetere for sine holdninger.

Blev indvalgt i Solrød byråd 1.1. 1982 og dette medførte en masse spændende opgaver-blev ikke genvalgt i 1990, og blev da aktiv formand for HGI vor idrætsforening samt medlem af Venstre´s bestyrelse i et par år.

I forbindelse med valget i 1994 opstillede jeg til amtsrådsvalget samt til kommunevalget . jeg har haft den glæde at være medlem af begge råd siden. Det har givet mig en meget stor interesse for de beslutninger - som vi politiker træffer omkring vor lokalsamfund.

Det er vigtigt at man har for øje - hvor vi vil hen - og der skal ikke være tvivl i mit sind - jeg mener at borgerne altid er vigtigere end systemet.

I 1994 opstillede jeg til amtsrådsvalget samt til kommunalvalget.

I min fritid er jeg meget glad for musikoplevelser - ikke mindst opera. Også kunsten har min store interesse. Og hjemme holder vi af at se gode venner til en god middag.

- - -Funktioner

 Søgning
 Tip en ven Printervenlig


Abonnement
Du kan tegne abonnement på denne side.

For at gøre det, skal du slå cookies til i Internet Explorer.