Forside  

Funktioner

Billeder
Du kan hos netpolitik bruge alle de billeder, som du har lyst til. Ved et par klik med musen kan du gemme dine billeder hos netpolitik, og de vil straks være klar til brug. Når du skal bruge billederne, foregår det på samme måde som i et tekstbehandlingsprogram. Du vælger at indsætte billedet, og herefter kan du ændre på størrelsen og placeringen, uden at skulle bruge en eneste kode. Alt foregår med enkelte klik med musen.

Afstemninger
Har du tit tænkt på, hvad dine vælgere synes, om den politik du fører? Det kan du nu få at vide. Når du opretter en hjemmeside hos netpolitik, kan du med et enkelt klik med musen tilføje en afstemning. Denne kan du tilpasse siden, så du f.eks. får de besøgendes mening om en artikel, eller du kan lave en netafstemning om et populært emne.

Nyhedsmail
Netpolitik har indbygget en funktion, der kan sende e-mails til dine besøgende, når du indlægger nye informationer på hjemmesiden. Du kan selv bestemme, på hvilke sider funktionen skal være slået til, og du styrer selvfølgelig også selv, hvornår der skal udsendes e-mails. Med nyhedsmailfunktionen sikrer du, at de vælgere, der er interesseret i din politik, altid er informeret om, hvad du mener.

Statistik
Du kan med statistikfunktionen i netpolitik hele tiden holde øje med, hvor populær din hjemmeside er. Du kan se hvem, der besøger din side, og hvilke informationer der er mest populære. Derudover kan du også se i hvilken rækkefølge, at de enkelte sider bliver vist til de besøgende. Derved kan du danne dig et indtryk af, hvad de besøgende er interesseret i og bruge dine kræfter på at gøre disse informationer endnu bedre.netpolitik.dk, Holmgaard Consulting, 1660 København V
e-mail: netpolitik@holmgaard.com